Televizor QLED Samsung GQ65Q95TGT, Smart TV 4K UHD, HDR, înregistrare USB, control vocal, 163 cm, negru

SKU
GQ65Q95TGT
-26%
Pret special 15.000,00 lei Pret vechi 20.250,00 lei
In stoc

GQ65Q95TGT

Descoperiți detalii cu contraste bogate. Direct full array
Controlul inteligent al LED-urilor directe în combinație cu tehnologia anti-reflexie și de îmbunătățire a contrastului asigură un negru profund și o performanță convingătoare a imaginii. Aștept cu nerăbdare detalii fine și contraste uluitoare.

Vedere uluitoare din fiecare scaun. Unghiul de vizualizare ultra
Experimentați o imagine uniformă și detaliată din aproape orice unghi, chiar și atunci când stați lateral. Aproape fiecare loc din fața televizorului devine scaun.

Inteligență artificială impresionantă. Procesor cuantic 4K
Procesorul inteligent de la Samsung poate regla calitatea imaginii pentru o experiență de vizionare uluitoare scenă cu scenă.

Bucurați-vă de conținutul dvs. în 4KUpscaling 4K AI
Cu modernizarea 4K AI de la Samsung, puternicul procesor Quantum analizează automat sursa de intrare și poate reduce zgomotul imaginii, evidenția detaliile și ascuți marginile fonturilor și obiectelor, astfel încât să puteți ridica conținutul din diferite surse la 4K.
* Experiența de vizionare poate varia în funcție de conținut și format. ** Este posibil ca modernizarea 4K AI să nu funcționeze atunci când utilizați conexiunea PC și cu anumite setări ale modului de joc.

Mediul se schimbă, imaginea rămâne uluitoare. Imagine adaptivă
Televizorul poate adapta automat imaginea la împrejurimi și luminozitate cu ajutorul tehnologiei Adaptive Picture. Astfel, puteți experimenta o calitate a imaginii plăcută, indiferent de ora din zi și de conținut.
* Scală de comparație: partea stângă a imaginii „Usccaling convențional”, partea dreaptă a imaginii „AI-Usccaling”.

Quantum HDR 2.000
Experimentați contraste ridicate și detalii impresionante. La redarea imaginilor HDR10 +, Cartarea dinamică a tonurilor este utilizată pentru a regla culorile și contrastele în fiecare scenă individuală, astfel încât să vă puteți bucura chiar de nuanțe fine.
* Valorile luminozității Q HDR se bazează pe condițiile de laborator. Ele pot varia în funcție de mediul de vizionare sau de condițiile specifice.

Un miliard de nuanțe. Volum de culoare 100% cu Quantum Dot
Tehnologia Quantum Dot este cea mai bună imagine pe care am creat-o vreodată. Așa-numitele Quantum Dots absorb lumina și o transformă în culori uluitoare cu un volum de culoare 100% datorită Quantum Dot, care rămâne la fel de puternic într-o mare varietate de situații de lumină - și cu aproape nici o pierdere de culoare.* Volumul de culoare de 100% a fost măsurat în conformitate cu standardul DCI-P3 și certificat de VDE.

Pentru distracție și control captivant. Real Game Enhancer +
Experimentați distracția completă a jocurilor fără a trebui să ajustați mai întâi setările. Estomparea poate fi redusă în scenele de acțiune rapide, în scenele întunecate vă puteți bucura de o vedere clară, iar sunetul se adaptează la fiecare scenă a jocului. AMD FreeSync reduce bâlbâitul și ruperea ecranului, astfel încât jocul să rămână cât mai lin.

Pentru a putea auzi fiecare cuvânt. Amplificator vocal activ (AVA)
Dacă devine în mod neașteptat mai puternic în jurul tău, îți poate perturba noaptea de film. De aceea, Amplificatorul de voce activ amplifică automat vocile din scenă, astfel încât să puteți auzi clar dialogul fără a fi nevoie să reglați volumul general.

Un duo de top - TV și soundbar în armonie. Q-Simfonie
Datorită difuzoarelor QLED cu radiații ascendente, în combinație cu difuzoarele frontale, laterale și cu foc în sus ale Samsung Soundbar, experiența de sunet 3D este finalizată. Experimentați un fundal de sunet voluminos și tridimensional prin interacțiunea activă a barei de sunet și QLED. Deci, vă puteți scufunda adânc în conținutul dvs. și puteți avea senzația de a vă afla în mijlocul acestuia.

SPECIFICATII TEHNICE

Televizor QLED cu diagonala ecranului de 163 cm (65 inci)
4K Ultra HD cu 3840 x 2160 pixeli
Dublu tuner triplu: DVB-C, DVB-S2, DVB-T2 HD
4.300 PQI, HDR 10+, PVR prin USB
Smart TV, DLNA, Alexa / Bixby integrate
Standard VESA: 400 x 400 mm
4x HDMI, 2x USB, 1x slot CI +, WLAN, WiFi Direct
Dimensiuni (WxHxD): aprox.144,65 x 91,93 x 28,57 cm cu suport

Rating-ul dvs.