Televizor OLED LG 48CX8LC, Smart TV 4K UHD, HDR10 Pro, 121 cm, argintiu

SKU
48CX8LC
-38%
Pret special 7.499,00 lei Pret vechi 11.999,00 lei
In stoc

Televizor LG OLED48CX8LC

INFORMATII
Televizor OLED 4K pentru culori perfecte de negru și bogate
Procesor AI a9 Gen3 4K cu AI Sound Pro, AI Picture Pro și AI Brightness Control
Cea mai bună imagine și cel mai bun sunet cu Filmmaker Mode ™, Dolby Vision IQ ™ și Dolby Atmos®, precum și suport HDR optim cu Cinema HDR
Smart TV (webOS 5.0) cu Asistent Google, Alexa și AirPlay 2 / HomeKit
Suport HDMI 2.1, Nvidia G-Sync ™, AMD FreeSync ™ și HGiG
Culoare bază: Oțel deschis argintiu

Puterea pixelilor auto-luminoși
Televizoarele LG OLED sunt unice datorită tehnologiei lor auto-luminoase. Peste 33 de milioane de pixeli auto-luminați redefinesc complet experiența dvs. de divertisment. Negrul intens, culorile saturate și imaginile realiste asigură o plăcere intensă a televiziunii.

a9 - a 3-a generație de procesor 4K AI
Evoluția televiziunii.
Cu ajutorul algoritmilor de învățare profundă, procesorul a9 Gen3 4K AI analizează automat tot conținutul ecranului și oferă o experiență de vizionare și mai impresionantă. Ca urmare, asigură cea mai bună imagine posibilă și sunet, în orice moment, astfel încât fiecare secundă să devină o experiență de divertisment uluitoare.

AI ThinQ
Un televizor cu funcții noi.
Faceți din televizor centrul casei dvs. cu AI ThinQ. Datorită recunoașterii naturale a vorbirii, LG ThinQ permite controlul și monitorizarea ușoară a ecosistemului IoT de acasă. Pentru aceasta nu este necesară o telecomandă. Acest lucru vă va face viața cu televizoarele LG OLED și mai confortabilă.

Dolby Vision IQ ™ și Dolby Atmos®
Imagine și sunet - perfect coordonate.
Urmăriți filme așa cum au fost concepute: Dolby Vision IQ ™ reglează inteligent luminozitatea, culoarea și contrastul la genul respectiv și la condițiile actuale de iluminare. Dolby Atmos® permite o experiență audio impresionantă și vă permite să vă bucurați intens de tot conținutul. Doar uluitoare.

FILMMAKER MODE ™
Experimentați filme ca la cinema.
Procesorul reglează automat imaginea oprind netezirea mișcării. Acest lucru creează un efect de cinema autentic. Urmăriți filme așa cum le-au intenționat realizatorii și experimentați o adevărată plăcere cinematografică. Lăsați experții din industrie să vă convingă!

Mod HGiG
Scufundați-vă în jocurile HDR.
HGiG asigură grafica jocului care se potrivește perfect cu specificațiile și performanțele televizorului dvs. Puteți juca tot felul de jocuri pe un televizor LG OLED și puteți fi sigur că dețineți un televizor care arată fiecare joc la maxim.

Ecran prietenos cu ochii
Doar vezi mai multe. Și mai blând.
Lumina albastră redusă și afișajul confortabil al imaginii vă invită la un maraton de serie. Televizoarele LG OLED depășesc standardele pentru lumina albastră, pâlpâirea imaginii și imaginea de înaltă calitate.

OLED Motion Pro
Mișcări fluide, detalii clare.
Imaginile fantomă datorate estompării mișcării ar trebui evitate atunci când se difuzează sport. Funcția OLED Motion Pro vă permite să urmăriți chiar și cele mai rapide și mai mici mișcări ale playerelor de pe televizor fără a fi încețoșate. Cu televizoarele OLED LG, estomparea și pâlpâirea fac parte din trecut.

SPECIFICATII TEHNICE

Televizor OLED cu diagonala ecranului de 121 cm (48 inci)
4K Ultra HD cu 3840 x 2160 pixeli
Dublu tuner triplu: 2x DVB-T2 / -C / -S2
100/120 Hz, HDR10 Pro, HLG, înregistrare USB
Smart TV, DLNA, compatibil cu Alexa
Standard VESA: 300 x 200 mm
4x HDMI, 3x USB, 1x slot CI +, WLAN
Dimensiuni (WxHxD): 107,1 x 65,0 x 25,1 cm cu suport.

Rating-ul dvs.