Televizor LED Sony KD-65XH8196, Smart TV 4K UHD, Tuner triplu, 164 cm, HDR, înregistrare USB, control vocal, negru

SKU
KD-65XH8196
-19%
Pret special 6.300,00 lei Pret vechi 7.812,00 lei
In stoc

Seria XH81 - culori vii, sunet surround clar

Îmbunătățește experiența de divertisment cu detalii și sunete realiste
Televizor 4K HDR cu procesor 4K HDR X1 ™, 4K X-Reality ™ PRO și sunet clar, multidimensional

Gama mai mare și mai precisă de redare a culorilor
Prin extinderea spectrului de culori, TRILUMINOS reproduce mai multe culori decât un televizor convențional cu procesoarele noastre X1. Acesta analizează și procesează datele din fiecare imagine pentru a face culorile să pară și mai naturale și precise. Acest lucru face ca imaginile să fie mai realiste ca niciodată.

Rezoluție remarcabilă pentru tot conținutul
Procesorul nostru 4K HDR X1 ™ asigură imagini impresionante în 4K, cu o mulțime de detalii și texturi realiste. Imaginile înregistrate în 2K și chiar Full HD sunt optimizate cu 4K X-Reality ™ PRO pe baza unei baze de date 4K unice pentru rezoluție 4K.

Mai puțin estompată, chiar și în scene rapide
Scenele sportive și de acțiune rapidă sunt neclare pe unele ecrane. Cu tehnologia noastră Motionflow, mișcările rămân fluide și clare prin crearea de imagini suplimentare și segmente negre între imagini. Rezultatul? Mai puțină estompare și estompare, mișcări mai fluide.

Remaster HDR bazat pe obiecte
Spre deosebire de majoritatea celorlalte televizoare, care ajustează contrastul doar utilizând o curbă de contrast de la negru la alb, HDR Remaster bazat pe obiecte analizează culorile din obiecte individuale de pe ecran și reglează contrastul. Pe măsură ce obiectele sunt revizuite individual, acest televizor poate produce mai multă adâncime de culoare, texturi și imagini mai realiste.

Experimentați o calitate ridicată a sunetului
Difuzorul X-Balanced cu noua sa formă unică este complementul perfect al televizorului subțire în ceea ce privește calitatea sunetului și oferă sunet clar pentru filme și muzică. Disponibil pentru televizoarele cu dimensiunea ecranului de 55 inci sau mai mult.

Design elegant
Cadrul îngust asigură un aspect elegant și nu distrage atenția de la imagine.

Spune doar ce vrei să vezi
Căutați conținutul preferat în cel mai scurt timp folosind controlul vocal. Cu căutarea controlată prin voce, navigarea complicată sau tastarea enervantă fac parte din trecut.

Descoperiți lumi noi prin control vocal
Găsiți divertisment interesant. Cu controlul vocal avansat al acestui Smart TV Android, puteți accesa filme și seriale sau programe TV normale prin intermediul aplicațiilor în cel mai scurt timp.

Peste 5.000 de aplicații, mai mult decât orice alt televizor inteligent
Televizoarele inteligente Android de la Sony oferă o gamă de aplicații de neegalat. Alege-le pe cele care aduc mai multă distracție și divertisment în viața ta.

Așteptarea este un lucru din trecut
Aplicațiile pot fi pornite și comutate atât de repede încât așteptarea este un lucru din trecut - Netflix începe de trei ori mai repede decât înainte.

Controlează-ți televizorul și dispozitivele inteligente cu vocea ta
Utilizați Asistentul Google pentru a vă conecta la dispozitivele dvs. inteligente, cum ar fi camerele de securitate sau aparatele de uz casnic, pentru a comunica cu acestea. Acest lucru funcționează fără niciun efort și oferă experiența finală a utilizatorului.

Conexiune cu Alexa
Conectați dispozitivele compatibile Alexa pentru a vă controla televizorul Sony doar cu vocea dvs. De exemplu, puteți porni televizorul, schimba canalele sau controla volumul.

Compatibil cu Google Home
Conectați Google Home pentru a vă controla televizorul Sony doar cu vocea dvs. Astfel, puteți găsi videoclipurile preferate și le puteți reda pe televizor.

Funcționează cu Apple AirPlay / Apple HomeKit
Apple AirPlay vă permite să transmiteți audio și video de pe iPhone, iPad sau Mac direct pe televizor. Urmăriți filme și seriale în aplicația Apple TV, aplicațiile dvs. preferate și chiar Safari. Arată-ți fotografiile tuturor celor care sunt acolo.

Design elegant
Telecomanda noastră de înaltă calitate din aluminiu periat se potrivește confortabil în mână și se potrivește perfect în camera dvs. de zi. Controlează-ți televizorul prin obiecte prin Bluetooth și folosește funcții importante printr-o simplă atingere a unui buton.

Control ușor cu telecomandă inteligentă
Conectați decodificatoarele și alte dispozitive prin HDMI și controlați-le cu telecomanda inteligentă. Designul mai subțire, rotunjit, cu microfon integrat și dispunerea îmbunătățită a butoanelor îl fac ușor de utilizat.

Google Play ™: o lume plină de conținut și aplicații
Descoperiți filme și emisiuni TV, jocuri și multe altele pe Google Play ™. Utilizați o selecție cuprinzătoare și în continuă creștere de aplicații pentru televizorul dvs. într-un mod complet nou.

SPECIFICATII TEHNICE

Televizor LCD cu diagonala ecranului de 164 cm (65 inci)
4K Ultra HD cu 3840 x 2160 pixeli
Tuner triplu: DVB-C, DVB-S2, DVB-T2 HD
Motionflow XR 400Hz, 4K HDR, funcție de înregistrare USB
Android TV cu Asistent Google, compatibil cu Amazon Alexa
Standard VESA: 300 x 300 mm
4x HDMI, 2x USB, slot CI +, Wi-Fi Direct, WLAN
Dimensiuni (WxHxD): aproximativ 146,2 x 91,0 x 33,7 cm cu piciorul

Rating-ul dvs.