Televizor LED Sony KD-49XH9505, Smart TV 4K UHD, HDR, control vocal, 123 cm, negru

SKU
KD-49XH9505
-28%
Pret special 6.750,00 lei Pret vechi 9.383,00 lei
In stoc

Seria XH95 - Calitate excelentă a imaginii datorită tehnologiei LED cu matrice completă, cu un design elegant
Cu un design elegant și o calitate excelentă a imaginii, acest televizor atrage atenția în camera dvs. de zi. Procesorul de imagine X1 Extreme, împreună cu iluminarea de fundal cu LED-uri complete și Dynamic Range PRO X-tended, asigură un contrast de 6x mai mare decât un televizor LED Edge convențional. În plus, impresionează prin conținutul său de imagine neted datorită X-Motion Clarity. Cu Android TV experimentați un pachet de divertisment de neuitat de jocuri, servicii video la cerere și multe alte posibilități de aplicație.

Gama mai mare și mai precisă de redare a culorilor
Prin extinderea spectrului de culori, TRILUMINOS reproduce mai multe culori decât un televizor convențional cu procesoarele noastre X1. Acesta analizează și procesează datele din fiecare imagine pentru a face culorile să pară și mai naturale și precise. Acest lucru face ca imaginile să fie mai realiste ca niciodată.

Culori frumoase pe toate părțile
Fie din lateral, fie din față - acum puteți viziona la fel de bine televizorul din toate unghiurile. Cu designul optic Sony care controlează lumina de fundal, ecranul cu unghi larg asigură faptul că culorile arată la fel din toate unghiurile. Această caracteristică este disponibilă pe televizoarele cu o dimensiune a ecranului mai mare de 55 inci.

Faceți scenele rapide, pline de acțiune, mai luminoase și mai clare
Scenele sportive și de acțiune rapidă sunt neclare pe unele ecrane. Cea mai recentă tehnologie X-Motion Clarity ™ asigură un afișaj fluid, luminos și clar. Fiecare moment este controlat individual, durata acestuia fiind optimizată, iar luminozitatea a crescut, dacă este necesar, pentru a nu rata nimic.

Rezoluție optimizată pentru tot conținutul
Conținutul poate fi convertit în rezoluție 4K realistă cu funcțiile Sony. X1 ™ Ultimate este de două ori mai rapid decât X1 ™ Extreme și analizează și procesează date pentru a optimiza imaginile 4K cu detalii și texturi realiste. Imaginile 2K și Full HD sunt, de asemenea, upscalate la aproape 4K de 4K X-Reality ™ PRO cu o bază de date 4K. Super Rezoluția bazată pe obiecte optimizează apoi fiecare scenă, astfel încât texturile să pară aproape realiste.

Bucurați-vă de precizia contrastului real
Experimentați modul în care imaginile sunt aduse la viață prin cele mai fine detalii. Cu LED-uri cu matrice completă, zonele LED individuale sunt iluminate, făcând zonele mai deschise și zonele mai întunecate întunecate și creând un contrast mai realist. X-tended Dynamic Range ™ PRO oferă o optimizare suplimentară a contrastului prin ajustarea luminozității, astfel încât să se obțină valori mai deschise pentru zonele luminoase și negru mai profund pentru zonele întunecate.

Un design de ardezie
Designul nostru subțire și elegant, unic, nu distrage atenția de la ceea ce se întâmplă pe ecran și se potrivește armonios în orice cameră.

Suprafață netedă din aluminiu
Acest televizor nu distrage atenția de la esențial - imaginea.

Dezordine minimă de cablu
Suporturile pentru cabluri ascund cablurile, astfel încât televizorul dvs. arată bine din față, din lateral și din spate.

Controlați conținutul prin funcția vocală - fără nicio telecomandă
Cu Asistent Google și control vocal avansat, Android TV-ul Sony face viața inteligentă și ușoară. Puteți găsi divertisment nou, puteți răsfoi programe TV și vă puteți controla casa doar cu vocea dvs. Această caracteristică este disponibilă pe televizoarele cu ecrane mai mari de 55 inci.

Peste 5.000 de aplicații, mai mult decât orice alt televizor inteligent
Televizoarele inteligente Android Sony oferă o selecție de aplicații de neegalat. Alege-le pe cele care aduc mai multă distracție și divertisment în viața ta.

Așteptarea este un lucru din trecut
Aplicațiile pot fi pornite și comutate atât de repede încât așteptarea este un lucru din trecut - Netflix începe de trei ori mai repede decât înainte.

Controlează-ți televizorul și dispozitivele inteligente fără telecomandă
Utilizați Asistentul Google pentru a vă conecta la dispozitivele dvs. inteligente, cum ar fi camerele de securitate sau aparatele de uz casnic, pentru a comunica cu acestea. Acest lucru funcționează fără niciun efort și oferă experiența finală a utilizatorului.

Conexiune cu Alexa
Conectați dispozitivele compatibile Alexa pentru a vă controla televizorul Sony doar cu vocea dvs. De exemplu, puteți porni televizorul, schimba canalul sau regla volumul folosind controlul vocal.

Compatibil cu Google Home
Conectați Google Home pentru a vă controla televizorul Sony doar cu vocea dvs. Astfel, puteți găsi videoclipurile preferate și le puteți reda pe televizorul dvs. Sony.

Funcționează cu Apple AirPlay / Apple HomeKit
Apple AirPlay vă permite să transmiteți audio și video de pe iPhone, iPad sau Mac direct pe televizor. Urmăriți filme și seriale în aplicația Apple TV, aplicațiile dvs. preferate și chiar Safari. Arată-ți fotografiile tuturor celor care sunt acolo.

SPECIFICATII TEHNICE
Televizor LCD cu diagonala ecranului de 123 cm (49 inci)
4K Ultra HD cu 3840 x 2160 pixeli
Dublu tuner triplu: DVB-C, DVB-S2, DVB-T2 HD
Procesor 4K HDR X1 Ultimate, Dolby Vision
Android TV cu Asistent Google, compatibil cu Amazon Alexa
Standard VESA: 200 x 200 mm
4x HDMI, 3x USB, slot CI +, WLAN
Dimensiuni (LxHxD): aproximativ 109,3 x 69,9 x 26,1 cm cu suport

Rating-ul dvs.