Televizor LED Samsung UE32N5377AU, Smart TV Full HD, 80 cm, negru

SKU
UE32N5377AU
-30%
Pret special 2.200,00 lei Pret vechi 3.146,00 lei
In stoc

Televizor LED Samsung UE32N5377AU

INFORMATII:
- Televizor inteligent
- Full HD
- HDR
- PQI (Picture Quality Index): 500
- Tuner triplu
- Telecomandă universală
- Suport de perete VESA

Experimentați experiența specială de televiziune cu Samsung TV UE32N5377AU.Smart TV-ul său vă permite să navigați pe Internet sau să instalați aplicații utilizând un browser web. TV Plus este, de asemenea, disponibil.Imaginile unice apar la rezoluție Full HD și sunt deosebit de clare datorită suportului HDR și a unui PQI de 500.Tunerul triplu modern permite o compatibilitate extinsă. Navigarea are loc cu telecomanda universală furnizată.Datorită compactității sale, televizorul Samsung UE32N5377AU poate fi configurat într-o mare varietate de locații sau atașat direct la perete folosind un suport VESA.

VEDERE ULTRA
Tot conținutul imaginii este analizat folosind cei mai noi algoritmi de îmbunătățire a imaginii. Acest lucru asigură afișarea imaginii de înaltă calitate cu zgomot redus al imaginii. Bucurați-vă de o imagine mai clară.

ÎMBUNĂTĂTOR DE CONTRAST
Vedeți imagini cu mai multă profunzime. Samsung Contrast Enhancer îmbunătățește diferitele niveluri de contrast și creează astfel un efect spațial. Acest lucru face ca imaginea să fie și mai animată și mai autentică.

MICRO DIMMING PRO
Experimentați detalii și culori precise chiar și în scene întunecate. Datorită Micro Dimming Pro, imaginile sunt analizate pentru fiecare zonă, ceea ce îmbunătățește contrastul. Rezultatele sunt negri mai adânci și albi mai puri.

PROIECTARE SLIM
Designul minimalist rafinat creează un aspect elegant în camera dvs. de zi.

TELECOMANDĂ SMART
Accesați totul cu o telecomandă.
Telecomandă inovatoare pentru controlul convenabil al unei game largi de funcții TV și Smart, precum și a tuturor dispozitivelor externe compatibile. Datorită unui microfon integrat, Smart Remote permite chiar controlul vocal al televizorului.

HUB INTELIGENT
Cu doar trei clicuri pe seria preferată.
Noul Smart Hub permite accesul chiar mai rapid la toate conținutul și funcțiile decât înainte. De la selectarea unui post și apelarea aplicațiilor până la accesarea setărilor TV sau a dispozitivelor externe - totul printr-o singură interfață. O bară de acces rapid în partea de jos a ecranului oferă un acces deosebit de convenabil la cele mai importante funcții. În plus, Smart Hub-ul poate fi configurat individual în funcție de preferințele personale.

AUTODETECȚIE
Detectarea automată a dispozitivelor externe
Dispozitivele compatibile conectate extern, cum ar fi set top box-urile sau consolele de jocuri, pot fi detectate automat imediat. * Numele acestor dispozitive sunt afișate automat și controlul cu telecomanda TV este posibil.

CONECTARE SHARE FILM
Pur și simplu conectați-vă propriul suport media, pe care l-ați stocat pe un suport de stocare USB, la televizor - vizionați videoclipuri, redați muzică sau priviți fotografii.

SPECIFICATII TEHNICE

Televizor LCD cu diagonală a ecranului de 80 cm (32 ")
Full HD cu 1920 x 1080 pixeli
Tuner triplu: DVB-C, DVB-S2, DVB-T2 HD
HDR, PQI 500
Smart TV, telecomandă universală
Standard VESA: 100 x 100 mm
2x HDMI, 1x USB, 1x slot CI +, WLAN
Dimensiuni (WxHxD): aprox.73,74 x 46,54 x 15,05 cm cu suport.

Rating-ul dvs.