Televizor LED Samsung GU75TU7079U, Smart TV 4K UHD, 189 cm, control vocal, negru

SKU
GU75TU7079U
-17%
Pret special 5.799,00 lei Pret vechi 7.017,00 lei
In stoc

Afișaj de cristal
Scufundați-vă în imagini cu splendoare completă a culorilor și numeroase nuanțe de culoare. Afișajul cu cristale vă oferă redarea detaliată a culorilor și culori bogate, astfel încât să puteți vedea toate subtilitățile din scene.

Calitatea imaginii captivantă.Procesor de cristal 4K
Bucurați-vă de calitatea imaginii care vă inspiră. Cu cipul său, Crystal Processor 4K asigură un raport de contrast ridicat și, cu HDR, afișează un spectru de culori convingător de larg.

HDR
HDR asigură o gamă extinsă de contrast. Acest lucru duce la o imagine care strălucește cu un spectru foarte larg de culori și o cantitate imensă de detalii - atât în ​​lumină cât și în scene complet întunecate.

Fii pregătit pentru noul record de jocuri. Amplificator de joc
Pentru a fi înaintea celorlalți, trebuie să aveți controlul asupra tuturor. Game Enhancer analizează scenă cu scenă pentru a optimiza calitatea imaginii. Aștept cu nerăbdare sesiuni de joc fluide, cu mai puține distorsiuni de intrare, fără neclaritate de mișcare și smucituri. Vă puteți concentra pe deplin asupra scorului dvs. ridicat.* Disponibilitatea funcției poate varia în funcție de consola de jocuri.

Cu 4K UHD vă aflați în mijlocul acțiunii. Rezoluție 4K
4K UHD este de patru ori mai mare decât rezoluția FHD. Cu de patru ori mai mulți pixeli, 4K UHD asigură imagini clare, astfel încât să simți că faci parte din scenă.

Gata cu mizeria!Soluție de cablu curat
Televizoarele Samsung UHD oferă o soluție îngrijită cu ajutorul căreia puteți găzdui și ascunde cu ușurință cabluri enervante în suport, astfel încât să aveți în vedere doar designul frumos al televizorului.

O singură telecomandă pentru tot conținutul. Smart Hub și o telecomandă
Telecomanda subțire și la îndemână One Remote face foarte ușor să găsiți și să selectați rapid o mulțime de conținut diferit într-un singur loc - fie pe set-top box, consola de jocuri, de pe televizorul live sau din aplicațiile dvs.

SPECIFICATII TEHNICE

• LCD-TV cu diagonala ecranului de 189 cm (75 inci)
• 4K Ultra HD cu 3840 x 2160 pixeli
• Tuner triplu: DVB-C, DVB-S2, DVB-T2 HD
• 2.000 PQI, HDR 10+
• Smart TV, DLNA, compatibil cu Alexa / Bixby
• Standard VESA: 400 x 400 mm
• 2x HDMI, 1x USB, 1x slot CI +, WLAN, WiFi Direct
• Dimensiuni (WxHxD): aproximativ 167,22 x 104,72 x 34,11 cm cu suport

Rating-ul dvs.