Televizor LED PHILIPS 43PUS8555, SmartTV 4K UHD, control vocal, HDR 10+, Ambilight, 108 cm, argintiu

SKU
43PUS8555
-33%
Pret special 3.300,00 lei Pret vechi 4.917,00 lei
In stoc

4K UHD LED TV Android
Asta ai căutat - o calitate excelentă a imaginii. Design elegant cu impresionantul Ambilight. Sunet excelent. Controlul vocal AI și tastatura QWERTY din spatele telecomenzii facilitează introducerea parolelor aplicației.

Carcasă plată. Lumina uluitoare.
• Ambilight. Emoții dincolo de ecran.
• Televizor LED cu o calitate a imaginii 4K luminoasă. Imagine HDR vie. Mișcări fluide.
• Capac metalic în argint. Stand central rotativ.

Mișcări fluide. Culori realiste. Adâncime incredibilă.
• Motorul Philips P5. Indiferent ce sursă - perfecțiunea este garantată.
• Compatibil HDR10 +. Experimentați viziunea regizorului.
• Dolby Vision și Dolby Atmos. Imagine și sunet de calitate cinematografică

Sunet clar. Înțelegeți fiecare cuvânt.
• Sunet armonios. Dialoguri cristaline. Efecte puternice.
• Înălțimea suportului se adaptează la un soundbar.

Conținut Android TV la cerere
• Magazin Google Play, Netflix, Amazon Prime și multe altele.
• Control vocal. Asistent Google integrat. Sprijină Alexa.

Ambilight cu 3 fețe
Cu Philips Ambilight vă puteți scufunda complet în filmele și jocurile dvs. Muzica primește propriul spectacol de lumină. Iar ecranul pare mai mare decât este. LED-urile inteligente de pe părțile laterale ale televizorului proiectează culorile afișate pe ecran în timp real pe pereți și în cameră. Vă bucurați de iluminarea ambientală perfect coordonată și aveți încă un motiv pentru a vă iubi televizorul.

4K UHD HDR
Televizor LED 4K UHD. Imagine HDR vie. Mișcări fluide. Un televizor Philips 4K UHD aduce conținut la viață cu culori îndrăznețe și contraste clare. Imaginile au mai multă adâncime, iar mișcările sunt fluide. Filmele, emisiunile, jocurile și multe altele arată grozav, indiferent de sursa lor.

P5 Perfect Picture Engine
Motorul Philips P5 asigură că imaginea este întotdeauna la fel de strălucitoare ca și conținutul preferat. Detaliile au vizibil mai multă profunzime. Culorile strălucesc, iar tonurile pielii arată mai natural. Contrastul este atât de puternic încât poți simți fiecare detaliu. Mișcările sunt invariabil fluide. Dolby Vision și Dolby Atmos acceptă sunete Dolby premium și formate video Dolby. Aceasta înseamnă că conținutul HDR pe care îl vizualizați arată deosebit de real în ceea ce privește imaginea și sunetul. Indiferent dacă transmiteți cele mai recente seriale sau redați un set Blu-ray - contrastul, luminozitatea și culoarea sunt exact așa cum intenționează regizorul și veți auzi un sunet clar, detaliat și profund.

Compatibil HDR10 +
Televizorul dvs. Philips este gata să profite la maximum de formatul video HDR10 +. Contrastul, culoarea și luminozitatea sunt ajustate de la cadru la cadru. Fie că este vorba de o serie de neînlocuit sau de noi blockbustere - umbrele sunt mai întunecate. Suprafetele luminoase stralucesc. Culorile devin mai vii.

Magazin de aplicații Android TV
Magazin Google Play, Netflix, Amazon Prime și multe altele.

Asistent vocal
Controlează-ți televizorul Android Philips cu vocea ta. Indiferent dacă sunt jocuri, Netflix sau conținut și aplicații din Magazinul Google Play - spuneți doar televizorului. De asemenea, puteți controla orice dispozitiv de acasă inteligent compatibil cu Google Assistant, de ex. B. lumini reglabile sau termostate fără a se ridica de pe canapea. Gata cu căutarea telecomenzii. Acum puteți controla Smart TV-ul Philips cu vocea dvs. prin dispozitive compatibile Alexa, cum ar fi Amazon Echo. Porniți televizorul, comutați canalele, treceți la consola de jocuri și multe altele - cu Alexa.

SPECIFICATII TEHNICE
Televizor LCD cu diagonală a ecranului de 108 cm (43 inch)
4K Ultra HD cu 3840 x 2160 pixeli
Televiziune digitală: DVB-T / T2 / T2-HD / C / S / S2
HDR10 +, Ambilight
Smart TV, control vocal
Standard VESA: 200 x 200 mm
4x HDMI, 2x USB, 1x slot CI +, WLAN
Dimensiuni (WxHxD): 96,4 x 63,26 x 20,35 cm cu suport

Rating-ul dvs.