Soundbar Samsung HW-Q800T 3.1.2 canale, control vocal, Bluetooth, sunet adaptiv, subwoofer integrat, WLAN, Bluetooth, Dobly Atmos, negru

SKU
HW-Q800T
-32%
Pret special 3.900,00 lei Pret vechi 5.733,00 lei
In stoc

Partenerul ideal al televizorului QLED.

Experți în inovații sonore. SAMSUNG AUDIO LAB
Testat și ajustat în cadrul California Audio Lab, acolo unde inginerii noștri de sunet folosesc cele mai avansate tehnologii acustice și modelare computerizata de ultima ora pentru a-ți oferi un sunet perfect echilibrat, care umple întreaga încapere.

Sunetul captivant care te învaluie.
Explorează profunzimile sunetului cu Dolby Atmos și DTS: X. Cu ajutorul celor doua tehnologii, soundbarul îți oferă un sunet de o calitate cinematografică.

Q Soundbar și QLED TV, armonia perfectă. Q-SYMPHONY
Soundbar-ul Q800T se sincronizează cu televizorul Samsung și redau împreună un sunet cuprinzător. Functia Q-Symphony combină sunetul televizorului cu cel al soundbar-ului, oferindu-ți un nou nivel de profunzime acustică, astfel încât să te poți bucura de conținutul tău preferat.

Muzica prinde viață prin controlul vocal. ASISTENT VOCAL ÎNCORPORAT
Controlează-ți ușor muzica, obține informații și gestionează-ți ziua, fără să-ți folosești mâinile. Nu îți poți aminti un titlu de melodie? Cere-i lui Alexa să difuzeze ceva, spunând pur și simplu câteva rânduri din versurile melodiei. Indiferent de ce fel de muzică și conținut ai chef, Q800T este gata să te audă.

Sunet optimizat pentru fiecare scenă. ADAPTIVE SOUND
Soundbar-ul Samsung analizează semnalul audio pentru a oferi automat un sunet optimizat în funcție de fiecare scenă. Funcția Adaptive Sound îți permite să auzi vocile clar, chiar și la volume reduse.

Auzi mai bine. Te joci mai bine.. GAME MODE PRO
Fii gata pentru o experiență de gaming puternică și captivantă, cu ajutorul subwooferelor care îmbunătățesc modul în care trăiești scena de acțiune și a difuzoarelor care oferă un sunet surround incredibil. Soundbar-ul trece automat la modul Joc atunci când este conectat la televizorul tău Samsung. Astfel, te poți concentra pe joc, și nu pe reglaje.

Mai mult sunet fără fir. COMPATIBIL CU KIT-UL WIRELESS SURROUND SOUND
Setul de difuzoare surround wireless* îți permite să îți transformi cu ușurință Soundbar-ul la într-un un sistem surround, fără aglomerare de cabluri**. Împreună cu Soundbar-ul, poți crea un sistem de canale pentru o experiență reală de sunet surround.

SPECIFICATII TEHNICE

Bara de sunet 3.1.2 canale, inclusiv subwoofer
Dolby Atmos / DTS: X
Sunet adaptiv
WLAN / Bluetooth
Samsung Acoustic Beam 2.0
Asistent vocal integrat (Alexa)
Dimensiuni (WxHxD): Soundbar: 98,0 x 5,8 x 11,5 cm
Subwoofer: 20,5 x 40,3 x 40,3 cm

Rating-ul dvs.