Set 2 Periute de dinti electrice PHILIPS Sonicare Diamond Clean HX9392/39, 62000 miscari/min, 5 programe, 2 capete, alb/negru

SKU
HX9392/39
-17%
Pret special 1.499,00 lei Pret vechi 1.799,00 lei
In stoc

Dinţi mai albi şi mai sănătoşi
Cea mai bună periuţă electrică de dinţi Philips Sonicare pentru albire
Cea mai bună albire Philips Sonicare cu cea mai elegantă periuţă de dinţi sonică electrică. Alege Philips Sonicare.Albeşte dinţii în numai o săptămână
Ataşează capul de periere W2 Optimal White pentru a elimina petele de suprafaţă şi a dezvălui un zâmbet mai alb. Cu perii săi centrali deşi pentru eliminarea petelor, s-a demonstrat clinic că albeşte dinţii în numai o săptămână.

Îndepărtare de până la 7 ori mai bună a plăcii bacteriene comparativ cu o periuţă de dinţi manuală
Perii deşi, de înaltă calitate îndepărtează de până la 7 ori mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală.

Îmbunătăţeşte starea de sănătate a gingiilor în numai 2 săptămâni*
Graţie curăţării optime asigurate de DiamondClean, gingiile devin mai sănătoase în 2 săptămâni*. Eliminând până la de 7 ori mai multă placă bacteriană de-a lungul liniei gingiilor decât o periuţă de dinţi manuală*, vei beneficia de cel mai sănătos zâmbet.

Alege din 5 moduri, inclusiv Polish şi Sensitive
Cu DiamondClean, beneficiezi de o curăţare reconfortantă în fiecare zi. Cele 5 moduri acoperă toate nevoile de periere: modul Clean – pentru curăţare zilnică excepţională, Gum Care – pentru masarea delicată a gingiilor, Polish – pentru un zâmbet mai strălucitor, Sensitive – pentru curăţarea delicată şi totuşi eficientă a gingiilor sensibile şi White – modul ideal pentru a îndepărta petele de suprafaţă.

Sigur şi delicat pentru cerinţele tale în materie de igienă orală
Indiferent de nevoile tale, DiamondClean îţi garantează o experienţă sigură de periere a dinţilor. Tehnologia noastră sonică este adecvată pentru utilizare cu aparate dentare, plombe, coroane şi faţete dentare şi poate fi chiar folosită la tratamentul zilnic al afecţiunii gingivale.

Gât înclinat care ajută la curăţarea zonelor dificile
Forma unică a mânerului periuţei DiamondClean în combinaţie cu capetele noastre de periere îţi permit să cureţi temeinic chiar şi în zonele dificile, precum dinţii din spate.

Toc de transport cu încărcare USB şi pahar de încărcare
Tocul de transport USB de lux are şi rol de încărcător, permiţându-ţi să-ţi ţii bateria încărcată în timpul deplasărilor. Pune periuţa de dinţi în toc şi conectează-l la laptop sau la o priză de perete. Include totodată un suport pentru capul de periere pentru igienă sporită în timpul călătoriilor. În ceea ce priveşte încărcarea acasă, paharul modern de încărcare se potriveşte elegant în baie şi poate fi folosit şi ca pahar de clătire a gurii după periaj. Pune periuţa în pahar. Beneficiezi de două săptămâni de utilizare regulată la o singură încărcare.

Cronometrele încurajează un periaj riguros de 2 minute
Un spălat riguros pe dinţi durează doar 2 minute. Cronometrul QuadPacer îţi arată când ai petrecut durata optimă de timp în fiecare zonă a gurii, în timp ce SmarTimer indică scurgerea timpului total. Împreună te ajută să atingi timpul recomandat de periere, de fiecare dată.

Programul cu pornire uşoară îţi creează treptat rutina Philips Sonicare
Poate dura puţin să te obişnuieşti cu ceva nou. Programul nostru cu pornire uşoară îţi oferă opţiunea creşterii uşoare treptate a puterii de periere pe parcursul primelor 14 utilizări ale noii periuţe de dinţi.

SPECIFICATII TEHNICE

Tip produs: Set
Numar programe: 5
Numar miscari-oscilatii/min: 62000
Numar capete incluse: 2
Capete de periere: 2 capete DiamondClean standard
Mod de curatare: Clean; White; Sensitive; Gum Care; Polish
Mod curatare: Albire, Curatare precisa, Indepartare pete, Ingrijire gingii
Compatibilitate: DiamondClean standard
Stand de incarcare: Da
Functii: Indicator baterie, Timer
Functii / Optiuni: Gat inclinat care ajuta la curatarea zonelor dificile
Continut pachet: 2 manere DiamondClean; 2 capete DiamondClean standard; 1 Pahar incarcare; 2 tocuri de transport; Incarcator USB de voiaj
Tip alimentare: Acumulator
Autonomie: Pana la 3 saptamani
Tensiune (V): 110 - 220
Culoare: Auriu, Negru, Roz

Rating-ul dvs.