Combina frigorifica Siemens iQ300 KG39N6IDB, A+++, 366 l, NoFrost, 203 cm, inox

SKU
KG39N6IDB
-30%
Pret special 6.899,00 lei Pret vechi 9.866,00 lei
In stoc

Siemens iQ300 KG39N6IDB

Fructele și legumele rămân proaspete mai mult timp în sertarul hyperFresh datorită regulatorului de umiditate.

Tehnologia NoFrost împotriva formării de gheață și îngheț, astfel încât nu mai trebuie să dezghețați din nou.

oncept de iluminare cu LED: iluminează în mod uniform interiorul.

Rafturile din sticlă easyAccess pentru o mai mare comoditate la încărcare și o vedere mai bună a tuturor alimentelor.

Suport pentru sticle

Gata cu sticlele care se rostogolesc înainte și înapoi când deschideți frigiderul. Sticlele mari și mici, precum și cutiile sunt depozitate în siguranță în suportul de sticla din oțel inoxidabil - sticlele dvs. rămân la îndemână și sunt depozitate în siguranță.

Rafturi de sticla EasyAcces

Datorită rafturilor din sticlă easyAccess, vă puteți menține alimentele la vedere și la îndemână. Pentru mai multă comoditate atunci când depozitați și scoateți mâncarea, rafturile din sticlă pot fi acum scoase în mod convenabil spre mijloc pe șinele profilate. Chiar și rafturile complet încărcate alunecă ușor și nu se răstoarnă. Rafturile fără ramă sunt realizate din sticlă robustă de înaltă calitate. Acest lucru vă oferă o imagine de ansamblu optimă și nimic nu rămâne ascuns.

Sistem Multi AirFlow

Sistemul multiAirflow circulă aerul uniform în compartimentul de răcire - pentru o temperatură constantă pe toate nivelurile. Alimentele proaspăt depozitate sunt răcite mai repede. Iar calitatea alimentelor proaspete este mai bine conservată.

Fresh Sense

Chiar și cele mai mici fluctuații de temperatură, de exemplu datorită razelor solare directe de pe frigider-congelator, pot afecta condițiile din frigider - și, prin urmare, prospețimea alimentelor dumneavoastră. Pentru a evita acest lucru, freshSense măsoară temperatura interioară și exterioară a frigiderului și detectează când se schimbă condițiile ambientale. De îndată ce este detectată o modificare, sistemul de control îl contracarează imediat, astfel încât alimentele dvs. să rămână proaspete cât mai mult timp.

Anti-amprenta

Suprafețele de oțel inoxidabil de înaltă calitate ale ușilor frigiderului sunt acoperite cu o acoperire specială: Acoperirea anti-amprentă pune capăt amprentelor enervante ale oțelului inoxidabil.

HyperFresh

Fie caise, broccoli sau salată - conținutul de umiditate din sertarul HyperFresh poate fi asortat cu ceea ce este stocat și pur și simplu setat manual cu ajutorul butonului de control. Deci, totul rămâne proaspat mai mult timp.

SPECIFICATII TEHNICE

Clasa de eficiență energetică: A +++

NoFrost - nu dezghețați niciodată

Consum de energie: 182,00 kWh / an

Capacitate neta racire / congelare: 279/87 l

Dispozitiv de avertizare optic și acustic atunci când ușa este deschisă și temperatura din compartimentul congelatorului nu este permisă

1 cutie hyperFresh cu control al umidității, 2 hyperFresh? 0 °C Cutii cu control al temperaturii

EmotionLight - iluminare interioară cu LED de estompare ușoară

În cutia hyperFresh 0 ° C este mai rece cu 2 ° -3 C decât în ​​restul compartimentului frigider și, prin urmare, păstrează carnea și peștele în stare proaspătă cu până la 2x mai mult.

Fructele și legumele rămân proaspete mai mult timp în sertarul hyperFresh datorită regulatorului de umiditate

Dimensiuni (IxLxA): 203 x 60 x 66 cm

Rating-ul dvs.