Boxa portabila JBL Charge Essential, Bluetooth, încărcare USB, gri

SKU
CHARGEESS
-18%
Pret special 725,00 lei Pret vechi 885,00 lei
In stoc

Redare și încărcare la nesfârșit.
Extinde-ți aventura cu JBL Charge Essential. Acest difuzor portabil Bluetooth vine cu puternicul sunet original JBL Pro și o bancă de putere practică - într-o carcasă robustă și rezistentă. Vă puteți încărca dispozitivele prin portul USB practic, astfel încât să vă puteți dovedi abilitățile de DJ și mai mult. Melodiile tale au lovit întregul ring de dans. Membrana pasivă duală asigură un sunet bogat și un bas profund și profund. Datorită timpului de redare de până la 20 de ore și designului IPX7 rezistent la apă, petrecerea poate începe.

Caracteristici și Beneficii
- Streaming wireless Bluetooth
- Puteți conecta JBL Charge Essential fără fir la maximum două smartphone-uri sau tablete. Piesele sunt redate alternativ - pentru o adevărată luptă DJ.
- 20 de ore de redare
- Nu vă faceți griji cu privire la lucruri mici, cum ar fi încărcarea bateriei. JBL ChargeEssential oferă un timp de redare de până la 20 de ore, astfel încât să vă puteți bucura de muzică mai lungă și mai puternică.
- Datorită designului impermeabil al clasei IPX7, puteți face o baie în apă
- Aveți întotdeauna difuzorul la voi. Petrecere la piscina? Perfect. Ploaie bruscă? Nici o problema. Petrecere pe plaja? JBL Charge Essential este rezistent la apă în conformitate cu clasa IPX7, ceea ce înseamnă divertisment în aer liber fără apă.
- Nimic nu va opri această petrecere. Cu o bancă de alimentare integrată și un port USB practic, puteți încărca toate dispozitivele pe JBL Charge Essential și sunteți întotdeauna gata de utilizare.
- Rezistent, robust și durabil
- Nicio aventură nu este prea mare. Datorită materialului durabil.
- Pentru un bas puternic și clar
- Datorită membranelor pasive duale, vă puteți bucura de bas puternic și clar în sunetul familiar JBL Signature.

SPECIFICATII TEHNICE

Driver difuzor: 2 x 50 mm
Puterea de ieșire: 2 x 10 W RMS
Răspuns în frecvență: 65 Hz - 20 kHz
Raport semnal / zgomot:> 80 dB
Versiune Bluetooth®: 4.1

Rating-ul dvs.