Boxa Marshall WOBURN II, Bluetooth, functie multi-host, negru

SKU
WOBURNII
-24%
Pret special 2.550,00 lei Pret vechi 3.366,00 lei
In stoc

WOBURN II

Performerul puternic
Woburn II oferă sunet cu prezența și puterea muzicii live. Woburn II este o mașină atent realizată, concepută pentru a produce acel sunet Marshall semnat. Cel mai mare difuzor al lui Marshall, Woburn II, are un sunet robust, curăță frecvențele înalte, stăpânește basul profund cu ușurință și are un mediu clar, realist. Două tweetere de 1 inci și două subwoofere de 5,25 inci sunt furnizate individual de amplificatoare de clasă D cu o putere totală de 110 wați. Datorită Bluetooth 5.0 cu Qualcomm® aptXTM, vă puteți reda muzica fără fir într-un sunet stereo clar.

Sunet care te livrează
Woburn II are un sunet robust, transmite frecvențe înalte în mod curat, stăpânește basul profund cu ușurință și are o gamă medie clară, realistă. Două tweetere de 1 inci și două subwoofere de 5,25 inci sunt furnizate individual de amplificatoare de clasă D cu o putere totală de 110 wați. Construcția carcasei din lemn asigură un sunet cald, natural, iar sistemul bass reflex are o conexiune pentru sprijin la frecvențe joase.

BLUETOOTH 5.0 ȘI TEHNOLOGIE aptX
Bucurați-vă de libertatea deplină de mișcare acasă și ascultați-vă muzica fără întrerupere prin Bluetooth 5.0 și aptX. Această tehnologie oferă sunet wireless fără pierderi, cu o autonomie de până la 10 metri, menținând în același timp conectivitatea. Utilizați smartphone-ul, tableta sau computerul dvs. compatibil Bluetooth pentru a reda muzică fără fir direct pe difuzor.

PROIECTARE MARSHALL LEGENDARĂ
Detaliile clasice Marshall, cum ar fi o copertă din vinil texturat, modele de sare și piper și logo-ul iconic Script împodobesc cadrul robust din lemn al acestui difuzor. Pe partea din față a difuzorului este o placă de alamă gravată cu anul 1962 - un semn subtil către moștenirea mărcii și 50 de ani de sunet. Prezentați cu mândrie acest difuzor în fiecare cameră.

OPTIMIZAȚI-VĂ SUNETUL
Adaptați-vă muzica la preferințele dvs. Pur și simplu utilizați aplicația Marshall Bluetooth sau comenzile analogice din partea superioară a difuzorului pentru a vă perfecționa sunetul în funcție de cameră. Reglați volumul, înălțimile și basul cu butoanele din alamă sau utilizați aplicația Bluetooth Marshall cu egalizator încorporat dacă nu sunteți în raza de acțiune.

CONEXIUNE CU CABLU
Există mai multe opțiuni de conectivitate decât doar Bluetooth 5.0. Intrarea RCA sau de 3,5 mm vă permite să conectați un platan rotativ, o casetă sau alt dispozitiv pentru o experiență de ascultare analogică. Cablul se vinde separat.

FUNCȚIE MULTI HOST
Acest difuzor are o funcție multi-host care vă permite să comutați cu ușurință între două dispozitive Bluetooth. Acum puteți reda muzică pe rând cu un prieten.

APP MARSHALL BLUETOOTH
În plus față de comenzile analogice, puteți utiliza aplicația Marshall Bluetooth pentru a regla sunetul și a vă controla muzica. Utilizați aplicația pentru a comuta între presetările EQ, pentru a configura modul stereo sau ambient și pentru a regla intensitatea luminilor LED din partea de sus. De asemenea, puteți să vă treziți difuzorul sau să îl puneți în standby în câteva secunde.

+++ SPECIFICATII TEHNICE +++

Sistem bass reflex - sunet puternic cu aspect clasic
Bluetooth 5.0 (aptX) cu o rază de acțiune de până la 10 metri
Aplicația Marshall Bluetooth pentru setarea sunetului
Comenzi analogice în partea de sus a difuzorului
Mufe RCA și de 3,5 mm
Funcție multi-gazdă pentru comutarea ușoară între două dispozitive Bluetooth
Dimensiuni: 400 x 310 x 200 mm

Rating-ul dvs.