Boxa de masa Block Stockholm, 65 W, Bluetooth, alb

SKU
STOCKHOLMW
-25%
Pret special 3.300,00 lei Pret vechi 4.422,00 lei
In stoc

Block Stockholm atrage privirile pentru camera de zi. Unul care combină redarea audio modernă și designul sofisticat, dar care face tehnologia complet invizibilă. Și unul care sună surprinzător de bine, vine cu un bas puternic și, de asemenea, vă încarcă smartphone-ul. Curios? Si eu am fost.

Nu, aceasta nu este o masă auxiliară - cel puțin nu exclusiv. Block Stockholm este de fapt o piesă inovatoare de mobilier sonor cu un sistem audio Bluetooth integrat.
Soluțiile audio puternice, inovatoare și elegante sunt cartea de vizită a Block. Cu cea mai recentă creație a lor, „masa Bluetooth” Stockholm, Saxonia Inferioară prezintă produsul lor probabil cel mai extraordinar. Din punct de vedere vizual, această configurație amintește de o masă laterală cu aspect scandinav. Funcționalitatea creativă și manopera foarte bună îndeplinesc standarde ridicate de sunet aici. În plus, ambele calități sunt ambalate într-un design modern și atemporal. Audioblock a creat ceva foarte special: o piesă de mobilier decorativă care promite un sunet de înaltă calitate prin conexiune Bluetooth sau AUX și, de asemenea, încarcă smartphone-ul inductiv și / sau prin USB. După cum se spune pe site-ul Audioblock: „Oaspeții tăi vor fi uimiți de unde vine muzica voluminoasă!”. Aceasta a fost, de asemenea, prima noastră impresie când am auzit jocul de la Stockholm pentru prima dată la IFA din acest an la Berlin. Nu este de mirare că am vrut să știm în ce măsură acest concept interesant și promițător este convingător pe parcursul testului.

Pentru ochi
Dacă un producător își descrie produsul ca fiind „cea mai bună piesă de mobilier”, trebuie să fie măsurat prin această declarație. În ceea ce privește designul, nu vreau să contrazic. Cel târziu după ce am înșurubat cele patru picioare - apropo, ansamblul era deja finalizat - masa difuzoarelor mă convinge vizual peste tablă. Blaturile circulare ale mesei, cu suprafețele reflectorizante din sticlă, învelișul elegant, gri, din stofă și picioarele negre. De fapt, am în față o piesă de mobilier șic care dă imediat o impresie de înaltă calitate și stil. Strict vorbind, această piesă de mobilier cu adevărat elegantă și foarte bine realizată este o configurație Bluetooth completă și completă. Găsesc dovezi în acest sens la o inspecție mai atentă pe ambele plăci de sticlă. În timp ce cel superior simbolizează subtil faptul că telefonul mobil poate fi încărcat fără fir aici, toate elementele de funcționare sunt la fel de prudente încorporate în designul plăcii inferioare.

Talente ascunse
Pentru a crea un pic mai mult spațiu, blatul mesei poate fi apoi rotit orizontal în lateral. Dacă faceți acest lucru, o a doua placă de sticlă apare la un etaj mai jos. Aproape seamănă cu placa superioară. Totuși, aici nu este simbolul de încărcare, ci sigla distinctivă a blocului și un panou de control cu ​​cinci câmpuri tactile. Acesta poate fi apoi folosit pentru a trece prin lista de redare sau pentru a schimba volumul - fără a fi nevoie să ridicați smartphone-ul. Integrat discret în spate, există un port USB ca opțiune suplimentară de încărcare, un AUX-IN și o priză de alimentare. Deștept, de exemplu, telefoanele mobile mai vechi pot fi, de asemenea, încărcate și utilizate ca sursă audio cu fir. Chiar și la o inspecție mai atentă, nu se poate vedea că acest tabel conține, de asemenea, două drivere în bandă largă și un subwoofer integrat de 35 de wați. Pentru privitorul neinițiat, Stockholm este pur și simplu o piesă de mobilier elegantă, dotată din punct de vedere tehnic.

Funcțiile Audioblock Stockholm în succesiune rapidă
Funcționalitatea oaspetelui meu de testare este foarte intuitivă și ușor de înțeles. Cu toate acestea, din motive de completitudine, aș dori să ofer o scurtă prezentare generală a funcțiilor:

- Funcție de încărcare pentru smartphone-uri și tablete (inductivă și prin USB).
- Redare muzică prin Bluetooth: Când este pornit, difuzorul este automat în modul de căutare și se cuplează la dispozitivul gata de redare.
- Redarea muzicii prin AUX IN este posibilă cu orice mediu de redare echipat corespunzător.
- Setări pentru egalizator: Următoarele presetări sunt disponibile aici: „Normal”, „Pop”, precum și „Rock” și „Film”.
- Funcția TWS: Aceasta permite conectarea fără fir a două blocuri Stockholm. Conținutul poate fi redat cu puterea de două ori mai mare, deși setările egalizatorului de pe ambele dispozitive pot fi diferite.
- Toate funcțiile pot fi operate intuitiv. Dispozitivul oferă asistență utilă prin utilizarea LED-urilor de control colorate.

Dar suficientă teorie, acum vreau în sfârșit să aud ceva!

SPECIFICATII TEHNICE
Model: Block Stockholm
Categorie de produse: mobilier sonor
Finisaje: Alb
Dimensiuni (IxAxL): 520 x 410 x 410 mm
Greutate: 18,5 kg
Conexiuni: Bluetooth (4.2) / Aux-in / USB (numai funcție de încărcare)
Creat pentru: iOS / Android / Windows
Functii speciale:
+ sistem de sunet activ integrat
+ calitate înaltă a materialului
+ manopera foarte buna
+ funcție de încărcare wireless
+ Port USB
+ keynote dinamică
+ bas bogat
+ operare simplă

Rating-ul dvs.